Lente IntROW '22

Geschreven door: Bestuur der A.S.R.V. Agon Datum: 14-04-2022
35.png

Het wordt weer lekker weer dus dat betekent dat de Lente IntROW er weer aan komt!

Meld je aan via deze link: aanmeldlink :)

De Lente IntROW begint op dinsdag 10 mei en loopt tot en met vrijdag 10 juni. De periode omvat een roeicursus van vijf trainingen die elke dinsdagavond plaatsvinden. Hiernaast worden er verschillende activiteiten georganiseerd waarbij jij kennismaakt met het verenigingsleven van Agon.

De trainingen van de roeicursus beginnen om 17:45 en eindigen om 20:00. Na de training staat er een maaltijd voor jou klaar en ben je welkom op de borrel. Wij sluiten de periode met een spetterend feest: hét moment om lid te worden!

Deelname aan de IntROW is volledig vrijblijvend. Wanneer je dit formulier ingevuld hebt, reserveren wij een plekje voor jou bij de roeicursus en bij de verenigingsactiviteiten. Aan het einde van de intROW beslis jij zelf of je lid wil worden.

We vragen een bijdrage van €10,- voor deelname aan de Herfst IntROW. De eerste maaltijd is altijd gratis, daarna kost mee-eten €3,- per keer.

Na jouw aanmelding krijg je binnen een paar dagen een bevestigingsmail met alle benodigdheden en extra informatie over de Lente IntROW. 


Mocht je vragen hebben, mail dan naar:
secretaris@asrvagon.nl


Tot op de Lente IntROW 2022!