Lente IntROW 2023

Geschreven door: Bestuur der A.S.R.V. Agon Datum: 10-04-2023
37.jpg

Ben jij benieuwd hoe het is om de enige echte Nederlandse studentensport te beoefenen? Kom het dan eens proberen bij de leukste vereniging! En geen zorgen, niet alle studentenverenigingen zijn zoals je over ze hoort in het nieuws! Wij hebben bijvoorbeeld geen ontgroening. Kijk heb je dat ook weer goedgepraat bij je ouders ;) 

De Lente IntROW begint op dinsdag 2 mei en loopt tot en met dinsdag 16 mei. De periode omvat een roeicursus van 3 trainingen die elke dinsdagavond plaatsvinden. Hiernaast worden er verschillende activiteiten georganiseerd waarbij jij kennismaakt met het verenigingsleven van Agon.

De trainingen van de roeicursus beginnen om 17:45 en eindigen om 20:00. Na de training staat er een maaltijd voor jou klaar en ben je welkom op de borrel. Wij sluiten de periode met een spetterend feest: hét moment om lid te worden!

Deelname aan de IntROW is volledig vrijblijvend. Wanneer je dit formulier ingevuld hebt, reserveren wij een plekje voor jou bij de roeicursus en bij de verenigingsactiviteiten. Aan het einde van de intROW beslis jij zelf of je lid wil worden.

De eerste dag komen kijken is gratis! De eerste maaltijd is altijd gratis, daarna kost mee-eten €3,- per keer.

Voordat de Lente IntROW begint krijg je een bevestigingsmail met alle benodigdheden en extra informatie over de Lente IntROW.


Mocht je vragen hebben, mail dan naar:
secretaris@asrvagon.nl


Kom je ook? Meld je aan via https://forms.gle/CRDCYCrETPEKVGbh9