Herfst IntROW 2022

Geschreven door: Bestuur der A.S.R.V. Agon Datum: 04-09-2022
36.jpg

Het nieuwe studiejaar is weer van start en dat betekend dat de Herfst IntROW er weer aankomt!

Meld je aan met behulp van deze link! :)

De Herfst IntROW 2022 begint op dinsdag 6 september en loopt tot vrijdag 14 oktober. De periode omvat een roeicursus trainingen die elke dinsdagavond plaatsvinden. Hiernaast worden er verschillende activiteiten georganiseerd waarbij jij kennismaakt met het verenigingsleven van Agon.

Op 6 september is er een eerste training en openingsfeest met thema Jungle!

De trainingen van de roeicursus beginnen om 17:45 en eindigen om 20:00. Na de training staat er een maaltijd voor jou klaar en ben je welkom op de borrel. Wij sluiten de periode met een spetterend feest: hét moment om lid te worden!

Deelname aan de IntROW is volledig vrijblijvend. Wanneer je dit formulier ingevuld hebt, reserveren wij een plekje voor jou bij de roeicursus en bij de verenigingsactiviteiten. Aan het einde van de IntROW beslis jij zelf of je lid wil worden.

We vragen een bijdrage van €10,- voor deelname aan de Herfst IntROW. Hiervoor krijg je training van ervaren coaches en toegang tot de vetste feesten! De eerste maaltijd is altijd gratis, daarna kost mee-eten €3,- per keer.

Na jouw aanmelding krijg je een bevestigingsbericht met alle benodigdheden en extra informatie over de Herfst IntROW. Heb je nog vrienden hebben die je mee wil nemen? Leuk! Vraag ze dan om dit formulier in te vullen of laat ze contact met ons opnemen (info@asrvagon.nl). 

Mocht je vragen hebben, mail dan naar:
info@asrvagon.nl 

Tot die tijd kun je onze bezigheden in de gaten houden op onze socials en de website:
Instagram: @asrvagon
Facebook: A.S.R.V. Agon
Website: asrvagon.nl 


Tot op de Herfst IntROW 2022!