Herfst IntROW 2021

Geschreven door: Bestuur der A.S.R.V. Agon Datum: 23-08-2021
33.png

De IntROW gaat binnenkort weer beginnen!

Meld je aan!: https://forms.gle/4JeTVK1Trrfmt9St5

De Herfst IntROW begint op dinsdag 7 september en loopt tot zaterdag 9 oktober. De periode omvat een roeicursus van vier trainingen die elke dinsdagavond plaatsvinden. Hiernaast worden er verschillende activiteiten georganiseerd waarbij jij kennismaakt met het verenigingsleven van Agon.

Op 7 september is er een eerste training met openingsfeest!

De trainingen van de roeicursus beginnen om 17:45 en eindigen om 20:00. Na de training staat er een maaltijd voor jou klaar en ben je welkom op de borrel. Wij sluiten de periode met een spetterend feest: hét moment om lid te worden!

Deelname aan de IntROW is volledig vrijblijvend. Wanneer je dit formulier ingevuld hebt, reserveren wij een plekje voor jou bij de roeicursus en bij de verenigingsactiviteiten. Aan het einde van de vier weken beslis jij zelf of je lid wil worden.

We vragen een bijdrage van €15,- voor deelname aan de Lente IntROW. De eerste maaltijd is altijd gratis, daarna kost mee-eten €3,- per keer.

Na jouw aanmelding krijg je binnen een paar dagen een bevestigingsmail met alle benodigdheden en extra informatie over de Herfst IntROW. 

Mocht je vragen hebben, mail dan naar:
secretaris@asrvagon.nl

Tot op de Herfst IntROW 2021!